София няма нужда от експерименти, категоричен е председателят на комисията по

...
София няма нужда от експерименти, категоричен е председателят на комисията по
Коментари Харесай

Рашидов: София няма нужда от експерименти

" София няма потребност от опити ", категоричен е ръководителят на комисията по просвета Вежди Рашидов. Според него, когато  се откри работещ кмет, той би трябвало да остане и да работи.  " Останалото е говорилня ", съобщи депутатът от ГЕРБ в изявление за бТВ.

" Защо би трябвало да се загуби София?. Защо го одобряваме като някакъв колбас, който в този момент ще забележим кой ще го яде. София е един жив организъм, в който живеем всички ние. Защо гледаме София като една говорилня, където с говорене би трябвало да обсебим? Живеем в този град ", разяснява още той, като отговори на въпрос дали борбата за София ще бъде изгубена от ГЕРБ. 

По отношение на прогнозите на социолозите за преднина на Мая Манолова, Рашидов уточни, че малко го интересуват тези изследвания. 

" Мен ме интересува кой е градивният кмет. Разликата да се приказва и да се прави е доста огромна. България изработихме една плеяда хора, които доста хубаво приказват, само че в никакъв случай не са правили нищо. Това е нещо като културолог, не може да рисува, само че с помощта на Пикасо, съществува ", изясни Вежди Рашидов.

Във връзка с рецензиите на опозицията за практиката на Бойко Борисов да обикаля с джипа си обитаемоте места, Рашидов акцентира, че водачът на ГЕРБ е направил монолитна партия. " За тази партия работи години наред. Той не си прави с разходка с джипа. Второ, Бойко Борисов е правил дребните си неточности. Никога не ги е отричал, само че когато би трябвало да се стабилизира, се стабилизира ", съобщи още Вежди Рашидов. По думите му всяка неточност му е образец да се оправи по-нататък.  " Не джипът, самият Бойко Борисов като водач излезе и се оправи ", добави още Рашидов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР